Akarona dona nom al nostre taller tèxtil i saboner. Treballem de manera artesanal, elaborant productes de qualitat / Akarona da nombre a nuestro taller téxtil y jabonero. Trabajamos de manera artesanal, elaborando productos de calidad.

Els olis


































Oleomacerat de Calèndula: especial per a després del bany, per a pells delicades, ideal per a els nens , afeccions lleus de la pell, per a després del sol...

Oleomacerat de Romaní: millora la circulació (varius, aranyes vasculars), tractament d’estries i pell desvitalitzada, ideal per massatges esportius i després d’esforços. Tractament en cabells desnodrits , contra la caiguda per alteracions nervioses i ansietat.

Oli de Cop (Hipèric): reconegut a totes les contrades per les seves virtuts tant per cremades, el que el fa insubstituïble a la cuina, com pel seu poder antiinflamatori, davant de cops i hematomes, també ens guarirà afeccions de la pell com fongs, eritemes, ferides...

Oleomacerat d' Espígol: amb totes les propietats relaxants i antisèptiques de l' espígol combinat amb l’oli d’ametlles ,ideal per a situacions d’estrès i per deixar-nos acaronar per un massatge sensitiu, per després del bany, inclòs per els nadons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada