Akarona dona nom al nostre taller tèxtil i saboner. Treballem de manera artesanal, elaborant productes de qualitat / Akarona da nombre a nuestro taller téxtil y jabonero. Trabajamos de manera artesanal, elaborando productos de calidad.

Catàleg Pirineu Art

L'associació d'Arts i Oficis de l'Alt Pirineu i Aran presenta el nou catàleg "Regala artesania, regala territori" que reuneix productes artesans i artístics dels seus membres.


Amb aquest catàleg, en format digital, Pirineu Art ofereix un original ventall de possibilitats per escollir a l'hora de fer un regal. Creativitat, proximitat i qualitat són les seves premisses.
“Regala Artesania, Regala Territori” vol ser una eina pel públic, les empreses i els organismes oficials a l'hora d'escollir els seus regals -oficials o personals, conscienciant-los, alhora, d'apostar pel producte local i de qualitat.

La seva realització ha anat a càrrec d'una dissenyadora del territori pirinenc, Robaestesa, i ha comptat amb la col·laboració del CEDRICAT, així com amb el suport d’IDAPA i el CCAM de la Generalitat de Catalunya.


Pirineu Art és la primera associació d'artesans i artistes de l'Alt Pirineu i Aran, la qual va néixer l'any 2009 i, amb els seus pocs anys de vida, ha anat deixant empremta en el territori, participant en nombroses fires locals, en exposicions, en l'organització de tallers i en l'ornamentació de carrers com el Pirineu màgic de la fira de Tremp de Primavera. Amb la voluntat de reunir els artistes i artesans d’arreu del Pirineu, aconsegueix donar veu, representació i promoció a les creacions dels seus membres.


Si vols fer una comanda, posat en contacte amb l'artesà/artesana de la peça escollida


Desitgem que us agradi



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada